Friluftshelg...

..har vi haft denna helg, jättekul och jättemysigt, men nu är vi TRÖTTA!

Trött tröttare tröttast..

Vill hem till min säng NU!
Imorgon(idag!) blir det barnkalas/disco för Saga R som fyllde hela nio år igår, så huset blir fullt av barn. Skoj! Det gillar vi.. barnen allrahelst. Igår var släkten där och grattade henne, blev en något lugnare tillställning än den som väntar har jag en känsla av.. ; )
/Linda

Studiedagar

Idag och imorgon har Saga och Loke ledigt. Det är studiedagar på deras skola. Så vi får långledigt! Skönt att slippa gå upp klockan 7! Adde jobbar idag till väldigt sent. Han har två långa sittningar efter varandra. Men sen har han ju varit ledig mån och onsdag. Imorgon jobbar han bara en kortstund, det var en kund som bor i gbg som va här å hälsade på sin familj som gärna ville passa på att tatuera sig då.
Jag har planerat att vi ska baka bullar idag eller imorgon. Sen ska det ridas, klippagräsmattan och sånt där. Jag ska lasra en kompis idag också vid 16.00, kanske man skulle åka till badhuset med barnen efter det? Ska kika vad de har för öppettider.
Linda har åkt in till stan för att träffa en kompis.
/ Evelina

Onsdag

Så här sitter vi i soffan och har det bra och kikar på "Livet på BB". Planen var att vi skulle baka en kladdkaka innan, men tiden räckte liksom inte till (som vanligt, dagarna går alldeles för fort)
Evelina och Saga R har varit i stallet och ridit efter middagen medan Linda, Leia och Loke var kvar hemma och lekte och gjorde viktiga och oviktiga saker. Adde och Linus är i Stockholm och roar sig och lyssnar på Fridens Liljor.
Förlossningsprogram är ju hur bra som helst. Manboys brukar ofta inte tycka det, men nu får vi titta i lugn och ro utan nån som tjatar om att byta kanal hela tiden. Skulle kunna föda barn varje dag! Finns inget roligare och mysigare!
Kanske man skulle ta och slänga ihop den där kladdkakan i nån reklampaus. Det vore ju väldigt gott.
/Linda, o Evelina

RSS 2.0