Söndag

Idag har vi tagit det ganska lugnt, men ändå lyckats med att städa hela huset, tvättat, vikt tvätt, vart i stallet,  och sovit middag. Men ingen stress ändå. Vi är ju några som hjälps till så! Barnen städar ju allt på övervåningen utom mittt och Adde's rum. Just nu sitter jag här vid datorn å glor lite, snackar på msn och lyssnar på Nirvana!
*
Kultiration var skit bra igår! Dock trodde vi det var inomhus vilket det INTE var! Det var ute på terassen på Mosebacke, alltså nästan vid vattnet också å högt upp på ett berg på söder. Så det blåste ganska mycket också! Men vi frös inte ihjäl, bara nästan!  Hade vi vetat att de var ute hade ju jackorna fått följa med och inte bara en varsin tjocktröja.
*
Föresten så har Linus flyttat hem igen.. :'( Vi saknar honom! Men de va ett val som alla är helt införstådda med och vi är absolut inte osams eller något! Men ibland behöer man vara själv. Linda kommer också att flytta så småningom men hennes lägenhet på Bjurhovda är ute på hemnet nu! (Jätte fin markplanslägenhet för er som är sugna) Så hon bor här med oss tills hon hittar en fin hyresrätt att flytta till!
// Evelina

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tråkigt! Allt som verkade vara så bra!

2010-08-29 @ 23:45:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0