Svamp, Fiske, Studsmattehoppning och målning

är väl ungefär vad dagen bestått av för hela Familjen!
Alla barn utom Saga R sov hos grannen inatt, hon kom hem när de skulle sova för hon ville så gärna sova hemma. Tur det är nära då. Barnen kom hem vid 10 på morgonen och var hemma en kort stund för att sedan springa över till Elvira igen och studsa på hennes nya gigantiska studsmatta. Där har de väl ägnat den största delen av dagen, förutom den tiden de va med i skogen och plockade svamp, de hade nog vart bättre för dem att stanna vid studsmattan eftersom de gnällde nästan hela tiden, Saga B var rädd förallt Loke tyckte de va jobbigt och Saga R hade ont i stortån. Mammorna och Papporna tyckte mest de va väldigt kvavt och svettigt och för lite svamp, men det var ändå mysigt att få gå i skogen en timme!
Efter skogen vart det fiske i ån för Alva, Linus och Adde. Loke, Saga, Saga och Saga hoppade studsmatta med Elvira, Linda och Evelina låg i soffan och försökte vila bort sin hemska huvudvärk.
Middagen fixade Adde och Linus, de bjöds på korvstroganoff med ris och till vegetarianerna (Saga, Loke, Adde och Eve) vart det veg färs med ris till.
Imorgon bär det nog av till Göteborg för Adde, Eve, Saga och Loke medans stackars Linus börjar jobba och Linda får va ensam hemma men med sällskap av de alla underbara barnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0