Svampplockning och ombyggnation...

..stod på kollektivets schema idag... helst då Adde och Linus totalt ändrade om vår ombyggnadsplan av Evelina och Addes sovrum igår...(när Adde redan satt upp reglarna för den nya väggen) så Adde fick snällt riva ner alla reglarna då det bestämdes att de inte skulle bli en vägg med inbyggd bokhylla som var grundtanken. Istället ska hela gamla "kattvinden" utnyttjas och rummet bli några kvm större. Så för Linus och Adde var det bara sätta sig i den snygga silvriga Forrrden och dra in till byggmax, där man finner de mest högkvalitativa virket för ombyggnad av hemmet. Hem kom de några timmar senare med 128 meter råspont som skulle upp på väggen och i taket. Nu är klockan 22.43 och det är ännu inte helt klart, och de ska målas också! Men grabbarna (Adde) jobbar på för fullt. De är ju jävligt duktiga iaf! Våra manboys!

Ja, dagen började egentligen med att alla barnen utom sömntutan Loke gick upp vid 8 tiden och Prinsessan Leia ville genast ha frukost serverad, det var som vanligt Evelina som kände sig manad att gå upp tidigt och ge de hungrande små vargungarna frukost. De vart väldigt nöjda när de ätit sin dagliga frukost besående av möjlk, mackor, yoghurt och müsli, dock vart det lite liv då Evelina inte hade gjort någon ny müsli dagen innan så yoghurten fick avnjutas med endast bananpengar i. När barnen ätit upp klev Linda så passande upp ur sängen och fick äta den då nygjorda müslin som Evelina lyckats styra upp mellan frukostserveringen och allt, även Loke hade då släpat sig upp ur sängen iklädd sin tomtedräkt. En stund senare joinade även Adde och Linus oss andra.
Efter det så åkte då Adde och Linus iväg till byggmax medan Evelina och Linda tyckte det var dags att vila en stund i soffan med varsin dator i knät, medan barnen lekte så snällt med sina leksaker och ritade vackra teckningar där de stod hur mycket de älskar sina fina föräldrar. Efter att mammorna gjort lite nytta som att hänga och vika tvätt, gjort sig vackra(re) och gett vargungarna lunch kom så Linus och Adde hem igen.
Nu var det dags för svampplockningen... eller vad man nu ska kalla det för? En timmes promenad i den blöta skogen, bland fästingar, hala stenar, hål att fastna i och några små fjuttiga blåbär och tio små kantarell bebisar. De var iaf Evelina, Linda, Alva, Saga S, och Loke som vågade sig ut i vildmarken på en härlig uppfriskande tur!
Saga R och Leia stannade hemma och  övervakade bygget.
När friluftsmänniskorna kom hem igen sken solen och alla barn gick ut och lekte medan Evelina och Linda slängde ihop en köttgryta, fixade lite med tvätten och dregglade lite över de heta händiga manboysen uppe i sovrummet..
Efter middagen fick barnen baka chokladmuffins vilket de fixade med bravur. Så det blev lite muffinsfika och sen skutt i säng för ungarna. Nu verkar det vara färdigbygget för idag. Vi går upp i vårt fantastiska häng och hänger lite nu och har det sådär bäst som bara vi kan..
hittades under ombyggnationen i Eve och Adde's rum.. trevligt...
Mumifierad råtta vi hittade när vi byggde om

Kommentarer
Postat av: emma

är det batman?

2010-08-09 @ 19:27:57
Postat av: Evelina

haha nej då de bor kvar i sin bur :D De där är nog en väldigt gammal råtta!

2010-08-09 @ 23:10:59
Postat av: emma

ja de ser verkligen ut som vilken vanlig gammal råtta som helst hahah var nog tvugen att kräkas lite granna.. =)

2010-08-10 @ 10:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0